До 10 травня включно слід відзвітувати за І квартал з податку на прибуток

10 травня 2023 року є останнім днем подання податкової декларації з податку на прибуток  підприємств за І квартал 2023 року – пп. 49.18.2 та п. 137.4 ПКУ.

Кампанія декларування податку на прибуток за І квартал 2023 року триває з 01 квітня 2023 року до 10 травня 2023 року (включно).

Сплатити податкові зобов’язання з податку на прибуток  потрібно не пізніше 22 травня 2023 року.

Отримати інформацію щодо банківських реквізитів для сплати податку на прибуток платники мають можливість в меню «Стан розрахунків з бюджетом» приватної частини Електронного кабінету. Під час звернення до зазначеного меню відображається зведена інформація станом на момент звернення, що містить інформацію щодо кожного виду платежу, зокрема бюджетний рахунок на поточну дату.

Крім того, інформацію про реквізити рахунків, відкритих в органах Казначейства в розрізі адміністративно-територіальних одиниць України, оприлюднено на офіційному вебпорталі ДПС в рубриці Головна/Рахунки для сплати платежів.

Також платники податку на прибуток (у т. ч. новостворені) для отримання банківських реквізитів з метою сплати податку на прибуток можуть звернутися до органу ДПС за основним місцем обліку.



Залишити відповідь